manlaptop.jpg
Gebruiksvriendelijk
beeldprojectid.png
beeldprojectid.png

ProjectID is zeer eenvoudig in gebruik. Alle onderdelen zitten logisch in elkaar, net zoals u met dagelijks in de praktijk tegenkomt. 1 of 2 x klikken om een handeling te kunnen verrichten, geen overbodige submenu's en ingewikkelde keuzemogelijkheden. Een factuur, een project of een offerte maken is erg eenvoudig. U bepaalt zelf hoe uw factuur of offerte er uitziet en u ziet direct het resultaat op uw scherm. Eenvoudige invoerschermen laten geen twijfel over wàt te doen en waar. Gemakkelijk overzichten genereren, in een handomdraai haalt u alle noodzakelijke informatie uit ProjectID.

U kunt ProjectID benaderen via een webpagina of via de IDkey. Deze kleine applicatie werkt op uw eigen computer. Een klik op een van de buttons van de IDkey brengt u direct naar het juiste onderdeel van uw eigen administratie.Een unieke sleutel tot uw eigen administratie!
ProjectID is ook te gebruiken op de iPad en andere tablets

Klik op afbeelding hieronder voor een korte rondleiding in ProjectIDEen ontwerpbureau uit Rotterdam:

"Ik heb altijd een enorme hekel gehad aan project-adminstratie systemen. ProjectID is daar een uitzondering op; het ziet er goed uit en werkt zo eenvoudig dat ik er zo mee uit de voeten kon. Uren invoeren is nu een kleine moeite."